|
Show me
|
||
![]() ![]() |
Mar 10 2007, 19:16
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Joined: 30-July 06 Member No.: 2.037 ![]() Extension Developer: Yes Extensions: firefly |
Здравейте много Ñ?е радвам да откриÑ? тук българÑ?ка група. ИÑ?кам да ви питам дали нÑ?кой от ваÑ? проÑ?вÑ?ва ли интереÑ? да ми помогне Ñ? превода на моÑ? extension Firefly.
Много от термините чувÑ?твам че не Ñ?ъм превел коректно, а и знам че има Ñ?тандартни преводи за много от елементите които аз не знам и Ñ?ъответно не Ñ?пазвам - и това ще доведе до Ñ?итуациÑ? за нÑ?какъв Ñ?тандартен текÑ?Ñ‚ аз да използвам един превод а потребителите да Ñ?а Ñ?викнали Ñ? нещо друго... което не е добре. Другата причина е че нÑ?мам много време да Ñ?е занимавам Ñ? превода (едва уÑ?пÑ?вам да отделÑ? време да разработвам extension-а БлагодарÑ? ви |
|
|
|
Mar 11 2007, 17:14
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: BabelZillian Mods Posts: 84 Joined: 28-April 06 From: Shumen, Bulgaria Member No.: 1.286 ![]() Extension Developer: No |
За какво Ñ?лужи тази добавка?
-------------------- If you dance with a ghost, you've danced with the best.
Bulgarians - Keeping everything tight since 1994 |
|
|
|
Mar 11 2007, 17:35
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 38 Joined: 30-July 06 Member No.: 2.037 ![]() Extension Developer: Yes Extensions: firefly |
Това е файлов мениджър - като Windows Explorer
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2013 - 06:28 |