Jump to content


Important Announcement!

Please read this post

Photo

Configuration Mania - Ver. 24.3.0


207 replies to this topic

#21 Goofy

Goofy

    Advanced Member

  • Super Mod
  • 8,435 posts
  • Gender:Male
  • Location:GoofyLand


  • Extension Developer: Yes
  • Extensions: BabelZillaMenu-BabelZilla Glossary-OpenTran...
  • Translator for French (fr)
  • My OS Gnu/Linux
  • Translation Credits to Goofy

Posted 01 May 2010 - 06:30 AM

QUOTE (cat_in_136 @ May 1 2010, 05:20) <{POST_SNAPBACK}>
Could anyone remove/disable either "de-DE" or "de"?

Done smile.gif
Think Global, Make Locales!


Sometimes I am on irc://moznet/BabelZilla
but you can also drop a word in the shoutbox

#22 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 02 May 2010 - 03:16 PM

QUOTE (cat_in_136 @ May 1 2010, 05:20) <{POST_SNAPBACK}>
I uploaded a new XPI file here which contains the German locale.

I also uploaded experimental XPI file. Try it out!


I downloaded it and try it out ....
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#23 Leopardus Tigrinus

Leopardus Tigrinus

    Advanced Member

  • Members
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil


  • Extension Developer: No
  • Extensions: Configuration Mania
  • Translator for Portuguese (pt-BR / Brazilian)
  • My OS Several
  • Translation Credits to Configuration Mania

Posted 01 June 2010 - 07:58 PM

I wonder where do I upload the translation. biggrin.gif
Leopardus Tigrinus

#24 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 12 June 2010 - 11:27 AM

Test :

Checking text if translation is fitting the meaning of original ... testing ...

Test in Firefox 3.5.9 (WinXP) ... testing ...
Test in Firefox 3.6.3 (WinXP, Win7, MacOS Snow Leopard, Linux (Mint 9 (Ubuntu Lucid Lynx)) ... testing ...
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#25 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 14 June 2010 - 02:37 PM

Questions:

1] How can i make a break in text because some text is cut because of non-resizeable window?

Is \n working?

Attached File  cut_text.png   8.78KB   18 downloads

2] What does the function "Allow to dispatch left click only"
under "Security > JavaScript > More Advanced > [ ] Allow to dispatch left click only"

3] What does the function "Accept instance"
under "UI > Others > Accept instance (likely Mac or Gnome)"

4] What does the function "Do Not check secure updates of add-ons"
under "Add-ons > [ ] Do Not check secure updates of add-ons"
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#26 cat_in_136

cat_in_136

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Extension Developer: Yes
  • Extensions: Configuration Mania
  • Translator for Japanese (ja-JP)
  • Translation Credits to Popoki Tom

Posted 19 June 2010 - 05:10 AM

Sorry for my dalayed comment.

QUOTE (Atlanx @ Jun 14 2010, 13:37) <{POST_SNAPBACK}>
1] How can i make a break in text because some text is cut because of non-resizeable window?


Unfortunately you cannot make a explicit line-break. Because some label element are single-line.

This problem is very difficult. To solve this problem, I think I have to change "Browser" panel design.

QUOTE (Atlanx @ Jun 14 2010, 13:37) <{POST_SNAPBACK}>
2] What does the function "Allow to dispatch left click only"
under "Security > JavaScript > More Advanced > [ ] Allow to dispatch left click only"


When this option is enabled, only left click fire "onclick" JavaScript event.

But, this option does not work on my environment. Is this option deleted on current release!? If so, I will be delete this option.

QUOTE (Atlanx @ Jun 14 2010, 13:37) <{POST_SNAPBACK}>
3] What does the function "Accept instance"
under "UI > Others > Accept instance (likely Mac or Gnome)"


First of all, "Accept instance" is typo. "Apply instance" is correct. I'll fix it.

When this option is enabled, the preference window apply immediately the user choices, without waiting for the window to close with "OK" button.

It is default behaviour of Mac and Gnome.

QUOTE (Atlanx @ Jun 14 2010, 13:37) <{POST_SNAPBACK}>
4] What does the function "Do Not check secure updates of add-ons"
under "Add-ons > [ ] Do Not check secure updates of add-ons"


This setting is for add-on authors.

Addon update link data must be a SSL-encrypted URL (https://) or signed. When this option is checked, this check is bypassed. See also: http://kb.mozillazin...kUpdateSecurity

Thank you.

#27 petruc

petruc

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Gender:Not Telling


  • Extension Developer: No
  • Translator for Portuguese (pt-BR / Brazilian)
  • My OS Gnu/Linux
  • Translation Credits to Éctor from BabelZilla.org

Posted 19 June 2010 - 06:57 PM

@Leopardus Tigrinus

Oi Leo!
At this page: http://www.babelzill...amp;language=29 you can use the "Upload" button -> "File" option, and select your local preferences.dtd file to upload.

Abraço,
petruc

#28 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 19 June 2010 - 10:30 PM

QUOTE (cat_in_136 @ Jun 19 2010, 06:10) <{POST_SNAPBACK}>
Sorry for my dalayed comment.

>> No problem ^^/
QUOTE (cat_in_136 @ Jun 19 2010, 06:10) <{POST_SNAPBACK}>
Unfortunately you cannot make a explicit line-break. Because some label element are single-line.

This problem is very difficult. To solve this problem, I think I have to change "Browser" panel design.

>> Understand. And it will not help if I make the text shorter because look at last paragraph in the picture.
>> I mean, it is a more-line-text AND going over the visible window-space. Strange. (Picture is from WinXP)
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#29 Leopardus Tigrinus

Leopardus Tigrinus

    Advanced Member

  • Members
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil


  • Extension Developer: No
  • Extensions: Configuration Mania
  • Translator for Portuguese (pt-BR / Brazilian)
  • My OS Several
  • Translation Credits to Configuration Mania

Posted 20 June 2010 - 12:21 AM

I just upload a review of location "pt-BR". the file had some errors and simply correct.

Thanks!

Leopardus Tigrinus

#30 petruc

petruc

    Advanced Member

  • Members
  • 40 posts
  • Gender:Not Telling


  • Extension Developer: No
  • Translator for Portuguese (pt-BR / Brazilian)
  • My OS Gnu/Linux
  • Translation Credits to Éctor from BabelZilla.org

Posted 21 June 2010 - 07:00 AM

At long last, pt-BR locale released.

Thanks a lot, Leopardus Tigrinus, for your support!

@cat_in_136
What a great extension you've created! I've never seen such advanced options being so simply presented. Congratulations!

#31 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 22 June 2010 - 01:13 PM

.
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#32 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 22 June 2010 - 01:13 PM

1] Hope you can fix it \^^/
2] "Allow to dispatch left click only" under "Security > JavaScript > More Advanced > [ ] Allow to dispatch left click only" (Seite [ 4 ])
3] "Accept/Apply instance" under "UI > Others > Accept instance (likely Mac or Gnome)"
4] "Do Not check secure updates of add-ons" under "Add-ons > [ ] Do Not check secure updates of add-ons"
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#33 erglo

erglo

    Advanced Member

  • Members
  • 251 posts
  • Gender:Male
  • Location:Heidelberg, Germany
  • Interests:Languages, Translations, Programming (especially in Python)


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • My OS Several
  • Translation Credits to Erwin D. Glockner (erglo.l10n[at]gmail.com)

Posted 28 June 2010 - 02:10 AM

Hi there,
after lots of fine-tuning and testing, I just released German locale (de).
After I extended width to 60em the display troubles Atlanx mentioned above disappeared. Text-wrapping seems to work as well. Apparently you solved the problem, congratulations!
So far, everything seems to be ok. (Hopefully it stays that way! happy.gif )

Great add-on, btw! rockon.gif

Oh, I almost forgot. During reading, I found some typos you made. (see attached file)

Attached Files



#34 cat_in_136

cat_in_136

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Extension Developer: Yes
  • Extensions: Configuration Mania
  • Translator for Japanese (ja-JP)
  • Translation Credits to Popoki Tom

Posted 03 July 2010 - 10:38 AM

QUOTE (erglo @ Jun 28 2010, 01:10) <{POST_SNAPBACK}>
Oh, I almost forgot. During reading, I found some typos you made. (see attached file)


Thank you.

I will modify as follows:
  • browser.speed-cache.check.once.label
    Once par session
    -> Once per session
  • browser.others.errorPageDisabled.label
    Annoy error dialog message, not display error-pages
    -> Display an error dialog when a page cannot be loaded
  • browser.speed-cache.check.desc
    WARNING: &quot;&browser.speed-cache.check.once.label;&quot; makes the browser faster, it may makes troubles in a part of Web service. Please check &quot;&browser.speed-cache.check.each.label;&quot;, if you find that a certain page is not updated correctly. Or, Please push reload button with shift key to force reload page.
    -> WARNING: "&browser.speed-cache.check.once.label;" speeds up your web browsing but can cause problems on some sites. Check "&browser.speed-cache.check.each.label;" if a page is not updated correctly. You can always use Shift+Reload to force a reload.
  • security.net.show_punycode.desc
    It is usually no necessary to show IDN in punycode. Current &brandShortName; refuses an illegal IDN address by using the black/white list.
    -> There is no need to show IDN in punycode. Current &brandShortName; refuses illegal IDN addresses by using the black/white list.




#35 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 11 July 2010 - 12:27 PM

Add-on 1.12.2010050101 tested unter WinXP, Win7, MacOS X 10.6 and Linux Mint 9(Ubuntu 10.04)

Attached File  all_Systems.png   438.41KB   15 downloads
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#36 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 12 July 2010 - 07:57 AM

Screenshots of all OS-Versions: [ > Download < ]
My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#37 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 14 July 2010 - 06:46 PM

Found Bug under Ubuntu / Mint / Linux:

Browser > Surfing with tabs > show closing Button - Settings: are not working.

(in Tab Mix Plus the same settings are working)
(in Gui:Config 1.0 the same setting is not working too Bedienung > Verschiedenes > Schließen Schaltfläche)
Tested: with v..52902

hm... probably uncompatibility with Tab Mix Plus.......?


My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net

#38 cat_in_136

cat_in_136

    Advanced Member

  • Members
  • 80 posts
  • Extension Developer: Yes
  • Extensions: Configuration Mania
  • Translator for Japanese (ja-JP)
  • Translation Credits to Popoki Tom

Posted 17 July 2010 - 04:44 AM

I reproduced tab issue. I added it to the issue list.
Simply speaking, both configuration mania and gui:config do not support Tab Mix Plus's own close button feature.


#39 Leopardus Tigrinus

Leopardus Tigrinus

    Advanced Member

  • Members
  • 86 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brazil


  • Extension Developer: No
  • Extensions: Configuration Mania
  • Translator for Portuguese (pt-BR / Brazilian)
  • My OS Several
  • Translation Credits to Configuration Mania

Posted 09 October 2010 - 08:21 PM

I updated again the locale en-US and I would suggest the creation of the "Import" button and "Export" to help create a backup of your Firefox settings in case of accidental loss. biggrin.gif
Leopardus Tigrinus

#40 Atlanx

Atlanx

    Advanced Member

  • Members
  • 106 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bavaria/Germany
  • Interests:Japan, Manga, Anime, Programming, German-Boardgames


  • Extension Developer: No
  • Translator for German (de)
  • Translation Credits to Markus Stadler

Posted 10 October 2010 - 03:31 PM

Hm, did you update localizeable files?

I didn't got informed (email) about this - only saw it by random checking----



#----

Found new bug
Under MacOS it is not possible to reach all Settings in Browser>Pagesettings because no scrollbar get shown.

Configuration Mania 1.12.2010082901

Attached Files


My OpenPGP-Key is stored on: subkeys.pgp.net


4 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    CCBot (4)